Serviceflat in lommerrijk Driehuis (Noord-Holland)

U wilt zelfstandig wonen in een omgeving die uw privacy respecteert en tegelijkertijd voor geborgenheid en gezelligheid zorgt? Serviceflat De Luchte biedt een combinatie van individueel en collectief wonen in de omgeving van Haarlem, Heemstede en Amsterdam (Noord-Holland). Juist de combinatie van beide woonvormen maakt wonen in De Luchte zo plezierig. U behoudt de regie over uw eigen leven en verrijkt het met de ongedwongen en prettige sfeer van ons ‘huis’.

Veilig en beschermd wonen

Wonen in De Luchte betekent kiezen voor zelfstandig en ‘verzorgd wonen’ in een veilige en beschermde woonomgeving met alle services, faciliteiten en activiteiten binnen handbereik. Als nieuwe bewoner van één van de 110 huurappartementen mag u bovendien uw huisdier meebrengen. Op voorwaarde dat het dier geen overlast veroorzaakt voor de overige bewoners.

Unieke ligging bij uitvalswegen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar

Landgoed BeeckestijnDe serviceflat is centraal en rustig gelegen nabij wandelparken (Beeckestijn) en Kennemerduinen. Bushalte, treinstation en dorpskern zijn op loopafstand bereikbaar. De middenstand van het dorp kent een diversiteit aan winkels, zoals een banketbakker, een slager, een kapper, een kledingzaak, een sigaren-en wijnzaak en een supermarkt. Van maart tot en met september is bovendien het gerenommeerde ‘IJspaleis’ geopend. Stuk voor stuk leuke winkels die de eigenheid van het dorp Driehuis onderstrepen. Iets verder weg, in tien autominuten, bent u al aan de zee. Station Driehuis is slechts vijf minuten lopen en biedt een snelle treinverbinding naar omliggende steden als Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Beverwijk en Alkmaar.

Dagelijks verse maaltijden

Op de keuken van ons huis zijn wij trots. Zij is van een uitstekende kwaliteit en voldoet aan alle wettelijke hygiëne en Arbo-eisen. Cateringbedrijf Het Oventje uit Mijdrecht bereidt elke dag een verse en gezonde warme maaltijd voor onze bewoners. Als bewoner kunt u een keuze maken uit twee verschillende menu’s (componentenkeuze). Daarnaast houden wij rekening met uw eventuele dieetwensen (bijvoorbeeld zoutloos, vegetarisch). Wanneer een bewoner jarig is, heeft hij of zij de mogelijkheid een feestmaaltijd te bestellen. Deze kan eventueel samen met de gasten worden genuttigd in het eigen appartement of, als het gezelschap te uitgebreid wordt, in het huisrestaurant. Deze mogelijkheid bieden wij u ook bij het vieren van jubilea, trouwdagen, et cetera.

Als extra service is het mogelijk om salades, koude schotels en hapjes te bestellen. Daarnaast kunt u deelnemen aan een aantal themadiners, waarbij de ene keer de buitenlandse keuken centraal staat en de andere keer een lokale specialiteit.

Als u kiest voor wonen in De Luchte, kiest u voor:

Als u zich wilt inschrijven voor Serviceflat De Luchte, of als u interesse heeft in een rondleiding of een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op.