Seniorenflat in regio Velsen, Haarlem, Heemstede, Alkmaar, Beverwijk en Amsterdam

De seniorenflats van Serviceflat De Luchte hebben 2- of 3-kamers en liggen aan de rand van Driehuis met Santpoort, dichtbij het treinstation van Driehuis en de uitvalswegen naar onder andere Haarlem, Heemstede, Amsterdam, Beverwijk en Alkmaar. De Luchte biedt een combinatie van individueel en collectief wonen. Naast het basis servicepakket dat De Luchte biedt, kunt u kiezen voor een dagelijkse warme maaltijd (driegangen keuzemenu).

Plezierig wonen in bosrijke omgeving

Een appartement (seniorenflat) is geschikt voor zowel één- als tweepersoonshuishoudens. Alle appartementen zijn voorzien van een keuken en aansluiting voor wasmachine en droger. Daar waar de seniorenflat op de begane grond een terras heeft, heeft de seniorenflat op de etage, een balkon. (Zie bijzonderheden appartementen.) De inrichting van een appartement staat geheel vrij. De bosrijke omgeving (Beeckestijn en Kennemerduinen) en de vele activiteiten, faciliteiten en services maken het wonen in onze appartementen heel plezierig.

Als u zich wilt inschrijven voor Serviceflat De Luchte, of als u interesse heeft in een rondleiding of een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op.