Activiteiten

Bij Serviceflat De Luchte hoeft u de deur niet uit om van het leven te genieten. Ook voor een beetje lichaamsbeweging hoeft u niet naar buiten. Het beweegprogramma dat wij bieden, is een van de vele faciliteiten van De Luchte. De wekelijkse gymnastiekoefeningen zijn goed voor de bloeddoorstroming en de lenigheid. Bovendien houden de mobiliserende- en spierversterkende oefeningen uw spieren en gewrichten in conditie. Helemaal van deze tijd is de wekelijkse Tai Chi les. Het staat de bewoners van onze appartementen geheel vrij om al dan niet aan de verschillende activiteiten deel te nemen.

KaartenVoor en door bewoners

Een aantal bewoners van onze serviceflat organiseert zelf de activiteiten voor de medebewoners. De recreatiecommissie organiseert activiteiten als bridgen, biljarten, darten, handwerken, sjoelen, jeu de boules en rummikub. Daarnaast worden er met regelmaat modeshows, filmavonden, lezingen, muziekuitvoeringen en voordrachten van kunstenaars/schrijvers georganiseerd. Bovendien kunt u lid worden van ons zangkoor.

Extra activiteiten op culinair gebied

Naast het verzorgen van de dagelijkse maaltijden, organiseren de chef-kok van cateringbedrijf Het Oventje en zijn medewerkers regelmatig themadiners. Deze zijn meestal gebaseerd op een specifiek thema, zoals Italiaans, BBQ, Oosterse avond, sliptong en asperges. Het jaarlijkse hoogtepunt is wel het zeer uitgebreide kerstdiner, waarvoor elke bewoner een aantal gasten kan uitnodigen. Van deze mogelijkheid maken de bewoners in veel gevallen enthousiast gebruik.

Als u zich wilt inschrijven voor Serviceflat De Luchte, of als u interesse heeft in een rondleiding of een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op.