Geef uw keuze aan op het aanvraagformulier

Als u belangstelling heeft voor wonen in Serviceflat De Luchte, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via (0255) 536070 of via ons aanvraagformulier op deze pagina. U krijgt dan onze brochure en aanmeldingsformulier thuisgestuurd.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u interesse heeft in een persoonlijk gesprek, in een rondleiding of dat u wilt dat wij contact met u opnemen; geef uw keuze op het formulier hieronder aan. Vergeet u niet op ‘Verzenden’ te drukken?

Aanvraagformulier Serviceflat De Luchte

  • Persoonsgegevens die u op dit formulier invult, worden gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft gegeven, te weten de aanmelding bij Serviceflat De Luchte. Wij zullen uw gegevens als strikt vertrouwelijk behandelen.

    Gebruik van uw gegevens
    De gegevens worden niet aan derden verstrekt. De Luchte gebruikt de gegevens uitsluitend om u, bij plaatsing op de wachtlijst, te informeren over eventueel beschikbare woonruimte. Daarnaast gebruikt De Luchte de gegevens om u uit te nodigen voor een Open Dag. Als u hiertegen bezwaar heeft, kunt u dat melden aan De Luchte. Uw gegevens worden dan onmiddellijk uit het bestand verwijderd.

    Wij verwijzen u graag naar de privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

Wij verwelkomen u graag als nieuwe bewoner(s) van onze serviceflat!